پژمانفر: ام‌المسائل کشور از بانک‌ها شروع می‌شود استاندار خراسان رضوی: خراسان رضوی در دولت شهید رئیسی ۱۳۹ دستاورد شاخص داشته است پیش بینی بورس فردا یکشنبه (۳۱ تیر ۱۴۰۳) | حمایت ۲.۱ میلیونی شاخص کل از دست می‌رود؟ آیا با اجرای طرح طبقه بندی مشاغل، عدالت مزدی برقرار می‌شود؟ حراج جدید شمش طلا فردا (۳۱ تیر) برگزار می‌شود + جزئیات ابلاغیه جدید امور مالیاتی درباره نحوه محاسبه مالیات بر ارث سهامداران بورس تمام آنچه باید راجع به واردات خودرو‌های کارکرده بدانیم | هزینه واردات خودروی دست دوم چقدر است؟ مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی. تلاش‌های ارزنده خیرین مسکن ساز برای استحکام بنیان خانواده قابل تقدیر است بازدید میدانی استاندار خراسان رضوی از فاز توسعه شهرک صنعتی خادم الرضا (ع) + تصاویر ویدئو| مهم‌ترین شروط واردات خودرو دست دوم از خارج کشور برگزاری جلسه هم اندیشی فعالان اقتصادی خراسان رضوی در مشهد | بیکاری ۸۰هزار نفر درصورت قطع آب و برق شهرک‌های صنعتی استان اعلام جزئیات تعرفه ورودی خودرو در سال ۱۴۰۳ + جدول آب مشهد در پیک گرمای تابستان ۱۴۰۳ جیره‌بندی می‌شود؟ پلمب ۳۴ واحد عرضه، تولید و نگهداری فراورده‌های خام دامی در خراسان‌رضوی میزان و چگونگی اعطای معافیت‌های مالیاتی موضوع تبصره ماده ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳ وزیر صمت: برای خودروسازان محدودیت‌های ارزی قائل می‌شویم | آیا سامانه یکپارچه خودرو‌های وارداتی حذف می‌شود؟ آخرین وضعیت بازار سرمایه | ریزش ۱۰ هزار واحدی شاخص کل در اولین روز هفته (۳۰ تیر ۱۴۰۳) قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۳۰ تیر ۱۴۰۳) فردا (۳۱ تیر ۱۴۰۳)، آخرین مهلت تسلیم اظهارنامه‌های مالیاتی اشخاص حقوقی و صاحبان املاک اجاری تشدید نظارت بر بازار عرضه محصولات کشاورزی در مشهد نتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی فردا (۳۱ تیر ۱۴۰۳) اعلام می‌شود توزیع بیش از ۹۰۰ تُن اقلام تنظیم‌بازار بین هیئات مذهبی مشهد در ماه محرم ۱۴۰۳ تدوین ۵ برنامه برای رشد امنیت غذایی و تأمین سفره مردم | خرید گندم از کشاورزان از مرز ۸.۲ میلیون تُن گذشت مصرف برق ایران معادل ۶۰ درصد مصرف ۲۷ کشور اتحادیه اروپاست قیمت انواع موبایل در مشهد (۳۰ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تمام آنچه باید راجع به واردات خودرو‌های کارکرده بدانیم | هزینه واردات خودروی دست دوم چقدر است؟

  • کد خبر: ۲۴۰۰۹۴
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۰
تمام آنچه باید راجع به واردات خودرو‌های کارکرده بدانیم | هزینه واردات خودروی دست دوم چقدر است؟
با انتشار آیین‌نامه واردات خودرو‌های کارکرده، جزئیات و نحوه واردات خودرو‌های دست دوم برای مردم مشخص شد. این آیین‌نامه دارای شروطی است که هر فردی قبل از واردات خودرو باید بداند.

به‌گزارش شهرآرانیوز، پس از یک سال و نیم بررسی هفته قبل بالاخره هیأت دولت آیین‌نامه واردات خودرو‌های کارکرده را تصویب کرد و از این پس هر ایرانی می‌تواند با رعایت ضوابطی که در این آیین‌نامه تعیین شده خودروی مورد نظر را از سایر کشور‌ها وارد کشور کند.

طبق آیین‌نامه واردات خودرو‌های کارکرده واردات خودرو صرفا برای مصارف شخصی مجاز است و واردکننده حق ندارد تا ۵سال خودروی مورد نظر را بفروشد. همچنین سن خودرو نباید بیشتر از ۵سال باشد و باید از کشور‌هایی مانند ژاپن، کره‌جنوبی یا اتحادیه اروپا وارد شود. خودرو‌های وارداتی همچنین باید استاندارد آلایندگی یورو ۵داشته باشند و وضعیت ایمنی خودرو نیز باید به تأیید سازمان ملی استاندارد برسد.

اما نکته مهم در واردات خودرو‌های کارکرده تعرفه گمرکی این خودروهاست. در آیین‌نامه خودرو‌های کارکرده تعرفه مجزایی برای این خودرو‌ها درنظرگرفته نشده و احتمالا تعرفه واردات خودرو‌های دست دوم همان تعرفه آیین‌نامه خودرو‌های وارداتی است.

آنطور که بررسی‌ها نشان می‌دهد چنانچه این تعرفه برای خودرو‌های کارکرده نیز لحاظ شود صرف با واردات خودرو‌های زیر ۱۵۰۰سی‌سی و خودرو‌های هیبریدی است که تعرفه کمتری دارند.

به‌طورمثال تعرفه واردات خودرو‌هایی با حجم موتوری کمتر از ۱۵۰۰سی‌سی ۵۵درصد است و یک حساب سرانگشتی نشان می‌دهد چنانچه فردی قصد وارد کردن یک خودروی ۱۰هزار دلاری داشته باشد احتمالا هزینه نهایی این خودرو رقمی در حدود یک میلیارد تومان خواهد بود.

اما درمورد خودرو‌های هیبریدی باتوجه به تعرفه پایین‌تر این خودرو هزینه نهایی خودرو بسیارکمتر از خودرو‌های بنزینی است و متقاضیان احتمالا می‌توانند خودرو‌های ۱۰هزار دلاری هیبریدی را با ارقامی در حدود ۷۰۰میلیون تومان با نرخ دلار آزاد وارد کشور کنند.

تمام آنچه باید راجع به واردات خودرو‌های کارکرده بدانیم | هزینه واردات خودروی دست دوم چقدر است؟

هزینه واردات خودروی دست دوم

علاوه بر مسایل فنی که مردم در واردات خودرو‌های کارکرده باید مدنظر داشته باشند یک‌سری قوانین اداری و گمرکی که مشمول هزینه‌های واردات می‌شود نیز باید از سوی وارد کننده‌ها درنظر گرفته شود.

بخش عمده این هزینه‌ها شامل عوارض گمرکی، مالیات بر ارزش افزوده و نرخ سود بازرگانی است. همچنین طبق آیین‌نامه واردات خودرو که احتمالا مشمول خودرو‌های کارکرده نیز هست ۴درصد مالیات علی الحساب، عوارض خاص واردات خودرو و هزینه استاندارد نیز باید از سوی وارد کننده‌ها پرداخت شود.

هزینه‌ها و عوارض گمرکی خودرو‌های وارداتی برای خودرو‌های زیر ۱۵۰۰سی‌سی ۵۵درصد، خودرو‌های ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰سی‌سی ۷۵درصد و از ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰سی‌سی ۹۵درصد است.

همچنین هزینه‌ها و عوارض گمرک خودرو‌های هیبریدی برای خودرو‌های معادل ۱۵۰۰سی‌سی ۵درصد، ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰سی‌سی ۲۵درصد، ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰سی‌سی ۲۵درصد است.

براساس آیین‌نامه خودرو‌های کار کرده حقوق ورودی خودرو‌های سواری طبق اصلاحیه تبصره۶ قانون چگونگی محاسبه و وصول حقوق گمرکی سود بازرگانی و مالیات انواع خودرو دریافت می‌شود. طبق این قانون حقوق ورودی خودرو‌های سواری ۲۵درصد ارزش سیف (CIF) است.

ارزش سیف (CIF) نیز جمع کل کرایه از مبدا تا گمرک، بیمه بین راهی و قیمت کالا در مبدا است. به بیان بهتر سیف شامل هزینه‌های بیمه، حمل ونقل بار و قیمت خودرو در مبدا است که ۲۵درصد جمع این مبلغ از واردکننده دریافت می‌شود. به این مبلغ یک نرخ سود بازرگانی نیز اضافه می‌شود که قرار است این نرخ بعدا اعلام شود.

یکی دیگر از شروط واردات خودرو ارائه یک گواهی اسقاط خودرو است. برای این کار هم باید عوارض و هزینه‌هایی پرداخت شود. یکی از این هزینه‌ها، عوارض راهنمایی و رانندگی معادل ۱۰درصد ارزش گمرکی خودرو و هزینه نقل و انتقال دارایی معادل ۳درصد از ارزش گمرکی است. عوارض شهرداری نیز برای دریافت گواهی اسقاط خودرو بسته به نوع خودرو باید پرداخت شود.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->